Co potřebujete pro vaše ratolesti?

 

Očekáváte přírůstek do rodiny nebo jste právě přivítali svého malého anděla na světě? Blahopřejeme! Víme, že tato doba je plná vzrušení a očekávání, ale také plná otázek týkajících se toho, co všechno je třeba pro novorozence zakoupit, a zejména co se týče oblečení. 

Co koupit jako první pro miminko?

Jako novopečená maminka se můžete cítit trochu zmateně, když přemýšlíte o tom, kde začít. Nejprve je důležité mít připravený základní arzenál oblečení pro novorozence:

Body: Tyto jsou absolutní základní a velmi praktické. Doporučujeme vybrat si několik krátkých i dlouhých variant.
Lacláče: Pro větší pohodlí vašeho miminka jsou lacláče ideální volbou.
Trička: Nechte si po ruce několik měkkých triček s krátkým a dlouhým rukávem.
Tepláčky: Pro pohodlí a teplo vašeho dítěte.
Mikiny: Mikiny jsou skvělým doplňkem k tepláčkům nebo kalhotám.
Kraťase: Pokud přichází léto, mohou být kraťase velmi užitečné.
Kombinézy: Kombinézy jsou skvělé pro chladnější dny nebo na spaní.

Kolik oblečení je třeba pro miminko?

Kolik oblečení budete potřebovat, závisí na několika faktorech, včetně ročního období, kde bydlíte, a kolikrát budete chtít prát. Nicméně, jako orientační směrnici můžete zvážit následující:

Body: 6-8 kusů.
Lacláče: 4-6 kusů.
Trička: 6-8 kusů.
Tepláčky: 4-6 kusů.
Mikiny: 2-4 kusy.
Kraťase: 2-4 kusy.
Kombinézy: 2-4 kusy.
Je dobré mít několik velikostí, protože novorozenci rychle rostou. Ujistěte se, že oblečení je pohodlné, měkké a z kvalitních materiálů.

Nyní, když máte představu o tom, co potřebujete pro své novorozence, můžete začít vybírat krásné kousky, které nejenže budou praktické, ale také váš malý poklad bude v nich vypadat neuvěřitelně roztomile. V naší nabídce najdete různé stylové designy a měkké materiály, které jsou vhodné pro citlivou pokožku dítěte.

Pokud máte další otázky ohledně výběru oblečení pro novorozence nebo naše produkty, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tady, abychom vám pomohli užít si tuto krásnou chvíli s vaším malým andílkem.